top of page

KUĆE
Kuća za renovaciju s pravomoćnom građevinskom dozvolom i projektom

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Janjina, Pelješac

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Kuća s okućnicom za kompletnu rekonstukciju!

U mirnom mjestu Janjina, u centru mjesta, smještena je ova kamena kuća površine 110 m2, s okućnicom od 463 m2. Zemljište se nalazi uz cestu, tako da je pristup osiguran. U cijenu nekretnine je uključena i pravomoćna građevinska dozvola za rekonstrukciju, projekt unutarnjeg uređenja, plaćeni priključak za struju i odobrenje za priključak za vodu.

Po projektu kuće prizemlje je predviđeno za jednu spavaću sobu, kupaonicu, kuhinju i blagovaonicu, a kat za drugu spavaću sobu s kupaonicom i dnevnim boravkom. U dvorištu se, po želji, može napraviti bazen.

Kuća se nalazi na 150 metara udaljenosti od prodavaonice, škole, trafike, kafića i autobusne stanice.

Janjina je naselje u unutrašnjosti poluotoka Pelješca, smještena na najužem dijelu poluotoka između Velikog i Malog mora. Gospodarstvo se temelji na vinogradarstvu, poljodjelstvu i maslinarstvu te je idealno mjesto za ljude koji žele upoznati autentičan način života i lokalne običaje. Klima i vegetacija su mediteranske,naglašena duga, topla i suha ljeta, relativno kratke i blage zime, a neke od biljaka su hrast crnika, dalmatinski bor, makija, samoniklo ljekovito i aromatsko bilje.

U svojoj prošlosti Janjina je bila kulturni i gospodarski centar Pelješca, a 30-tih godina prošlog stoljeća i obrtničko središte, bilo je tu postolara, kovača, stolara, devet trgovina, dvije mesnice, dvije gostione, zadružna blagajna, klubovi, glazba i škole. Ljudi su se sređivali i odijevali kao u velikim gradovima, te ne čudi da je jedan trgovački putnik nazvao ovo mjesto Malim Parizom.

Ako Vas zanima cijena ove nekretnine ili biste htjeli saznati više informacija, kontaktirajte nas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Kuća

ID

9

Kat

P+1

m2

110

Okućnica m2

463

Sobe

2

Kupaonica

2

Parking

Vanjska parking mjesta

Godina izgradnje

1910

Godina adaptacije

-

Stanje

Za kompletnu renovaciju

Energetski certifikat

Izuzeto od obveze

bottom of page