top of page

KUĆE
Kuća s građevinskim zemljištem u Vignju

PRODANO

Cijena na upit

Lokacija

Viganj, Pelješac PRODANO

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

PRODANO! Jedinstvena prilika u mjestu Viganj na Pelješcu.


Samostojeća kuća s okućnicom od 1272 m2, od čega je otprilike 870 m2 u građevinskom dijelu.

Kuća ima ukupnu površinu od 225 m2 i sastoji se od prizemlja i tavana. Tavan ima 78 m2 i u njemu se može se urediti u stambeni prostor.


U prizemlju se nalaze dvije stambene jedinice. U prvoj se nalaze dvije spavaće sobe, dnevni boravak, kupaonica i kuhinja, a u drugoj jedinici se nalazi prostrani dnevni boravak s kuhinjom, spavaća soba i kupaonica. Kuća posjeduje terasu ispred kuće s koje se pruža prekrasan pogled na Korčulu, terasu iza kuće gdje je smješten vanjski komin, kotlovnica i velika ostava i veliku terasu iznad kuće koja se u budućnosti može spojiti s tavanom.


Građevinske čestice su raspoređene tako da se iznad kuće nalazi parcela od 356 m2, a ispod kuće se nalazi CCA 515 m2. Na zemljištu se nalaze masline koje se redovito obrađuju i njeguju, a teren je ravan što daje dodatni plus ovoj nekretnini.


Ova nekretnina  je odlična investicija s obzirom na građevinsko zemljište i mogućnost uređenja još jedne stambene jedinice u kući, a ujedno je i idealan izbor za sve one koji traže mirno mjesto za odmor nadomak svim čarima južnog dijela Pelješca i otoka Korčule.

 

Viganj, malo mjestašce za koje većina ljudi nije nikada ni čula, itekako je poznato svim zaljubljenicima u vjetar i valove.

Smješten je uz najuži dio Pelješkog kanala, morskog tjesnaca koji dijeli poluotok Pelješac od otoka Korčule. Zbog uskog prolaza, vjetar tu dobiva na jakosti i stvara idealne uvjete za jedrenje na dasci, odnosno windsurfing. Osim adrenalinskih sportova na moru, Viganj okružuje netaknuta priroda, voćke i biljke koje su donijeli pelješki pomorci. Bogata povijest poput grada Nakovana, jedno je od najstarijih Peljeških mjesta staro 8000 godina. Sv. Ilija u neposrednoj blizini,  najviše je brdo i najpopularnija planinarska destinacija na Pelješcu.


 

Za cijenu i više inofrmacija kontaktirajte nas već danas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Kuća i građevinsko zemljište

ID

35

Kat

P + Pk

m2

225

Okućnica m2

1272

Sobe

3

Kupaonica

2

Parking

3

Godina izgradnje

1972

Godina adaptacije

-

Stanje

Održavano, useljivo

Energetski certifikat

U izradi

bottom of page