top of page

ZEMLJIŠTA
Građevinsko zemljište u Moluntu prvi red do mora

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Molunat, Konavle

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Prekrasna parcela u Moluntu prvi red do mora.

 

Zemljište ima površinu od 2000 m2, lijepog pravokutnog oblika i nalazi se unutar granica građevinskog područja naselja, mješovite namjene M2 - pretežito poslovna. Dio uz more se nalazi unutar granica građevinskog područja naselja, uređeno kupališno područje.


Odlična prilika za investiranje!

 

Za cijenu i dodatne informacije kontaktirajte nas!

 

Molunat je ribarsko i turističko mjesto na krajnjem jugu Hrvatske obale, udaljeno jugoistočno 40 km od Dubrovnika a 20 km od zračne luke i Cavtata, sa kojim je povezan autobusnom vezom nekoliko puta dnevno.

U mjestu postoji postoji poštanski ured, pristanište i istezalište za brodice, trgovina sa prodajom domaćeg voća i povrća, restoran, dva caffe-bara, ronilački klub i ribarska zadruga.

Naziv Molunat nosi ilirski i grčki korjen (molos – luka), što upućuje na starovjekovne luke Malog i Velikog Molunta, zaštićene od nevremena, o čemu ima puno tragova u arheološkim nalazima podmorja i kopna, zidinama i utvrdama. Područje Molunta ekološki je očuvana priroda s brojnim vrstama mediteranskog ljekovitog bilja, uzbudljivo razvedenom obalom uvala, plićaka, poluotoka i dva škoja, te bistrim morem bogatim ribom. Veliki škoj Molunat i Gora od Molunta gusto su pošumljeni makijom, česvinom, čempresom i pinjem. Zbog povoljne konfiguracije klima je blaga mediteranska, a ljeta vruća, u poslijepodnevnim satima osvježena blagim maestralom.

Molunat je mjesto koje omogućava istinski odmor uz užitak izravnog dodira sa netaknutom prirodom.


Detalji o nekretnini

Vrsta

Građevinsko zemljište M2

ID

54

Kat

-

m2

2000

Okućnica m2

Sobe

Kupaonica

Parking

2

Godina izgradnje

-

Godina adaptacije

-

Stanje

-

Energetski certifikat

Izuzeto od obveze

bottom of page