top of page

ZEMLJIŠTA Građevinskoo zemljište za izgradnju 4 vile u Čilipima - Dubrovnik

Kompenzacija

Lokacija

Čilipi, Dubrovnik

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Prodaje se izuzetno atraktivno građevinsko zemljište površine 2965 m2 smješteno u idiličnom naselju Čilipi, samo nekoliko kilometara udaljenom od Dubrovnika. Ovo zemljište dolazi s projektom za izgradnju četiri luksuzne samostojeće vile, svaka s vlastitim privatnim bazenom.

Vile su pažljivo dizajnirane prema tradicionalnoj konavoskoj arhitekturi i mediteranskom stilu, savršeno kombinirajući autentičnost s modernim udobnostima. Unutarnji i vanjski prostori vila prilagođeni su kako bi odgovarali željama i zahtjevima svakog kupca, nudeći vrhunski standard života.

Osim izuzetnog dizajna, ovo zemljište nudi i pogled na prekrasnu okolicu te mirnu i privatnu atmosferu koja je idealna za opuštanje i uživanje. Uvjet prodaje je kompenzacija za izgradnju jedne vile, što pruža izvrsnu priliku za investitore ili one koji traže ekskluzivnu nekretninu u jednoj od najljepših regija Hrvatske.

Za sve dodatne informacije i detalje o projektu, molimo vas da nas kontaktirate. Naš tim će vam rado pružiti sve potrebne informacije i pomoći vam u ostvarenju vaših investicijskih ciljeva.

Detalji o nekretnini

Vrsta

Građevinsko zemljište

ID

92

Kat

m2

2965

Okućnica m2

Sobe

Kupaonica

Parking

Godina izgradnje

Godina adaptacije

Stanje

Energetski certifikat

bottom of page