top of page

KUĆE
Kuća s građevinskim zemljištem u centru Orebića

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Orebić, Pelješac

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Orebić je poznato turističko mjesto s prekrasnim šljunčanim plažama, smješten na južnoj obali poluotoka Pelješca okrenut Korčuli, u podnožju brda Sv.Ilija (961m).. Kolijevka je pomorskih kapetana i mornara čija se bogata tradicija čuva u Pomorskome muzeju.  Neteknuta priroda stoljetnih borova, čempresa, maslina, badema, vinograda, agavi cvijeća, planinarskih staza, jedrenja na dasci, povijesnih lokaliteta samo su neke od odlika koje krase ovo mjesto. Na području općine nalaze se  dva najpoznatija i najbolja lokaliteta za uzgoj najkvalitetnije hrvatske sorte grožđa Plavac Mali – Dingač i Postup.


Samo 200 metara od mora nalazi se  kuća sa  zemljištem i  golemim potencijalom.

Stambena  površina kuće je 195 m2 i sastoji se od podruma, prizemlja i prvog kata.  Dvorište koje okružuje kuću ima 229 m2.


U prizemlju se nalazi stan s dvije spavaće sobe, dnevnim boravkom, kuhinjom, spremom i dvije kupaonice. Iz jedne sobe se izlazi na balkon, a iz druge na prekrasnu terasu prekrivenu vinovom lozom .


Na katu se nalazi još jedan stan koji se sastoji od dnevnog boravka, kupaonice, kuhinje i tri spavaće sobe, od čega dvije imaju vlastitu kupaonicu i izlaz na zajednički balkon s kojeg se pruža pogled na more.  Stanu pripada i balkon ispred glavnih ulaznih vrata.


Svaki stan ima po jedan zaseban ulaz i jedan kroz zajedničko stubište  u kući. Velika prednost u slučaju da novi vlasnici žele rekonstruirati kuću  i izgraditi više stambenih jedinica. Kući je potrebna renovacija i uređenje.


U dvorištu se nalazi garaža od 26,35 m2 i ima vlastiti sanitarni čvor, a ispred garaže mogu se parkirati 4 automobila.


Najveća vrijednost ove nekretnine leži u zemljištu koje se nalazi iza kuće. Na površini od 422 m2 je smještena i mala kućica od 15-tak m2 koja je u procesu legalizacije.  Zemljište se nalazi u građevinskom području .


Odlična prilika za rješavanje stambenog i poslovnog pitanja!Kontaktirajte nas za cijenu i više detalja!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Dvojna kuća

ID

11

Kat

P+P+1

m2

195

Okućnica m2

651

Sobe

5

Kupaonica

4

Parking

5

Godina izgradnje

1967

Godina adaptacije

2003

Stanje

Za renovaciju

Energetski certifikat

U izradi

bottom of page