top of page

ZEMLJIŠTA
Građevinsko zemljište u Putnikovićima!

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Putniković, Pelješac

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

U samom središtu poluotoka Pelješca, u malom mjestu Putnikovići prodaje se građevinsko zemljište.


Zemljište se nalazi u izgrađenom dijelu građevinskog područja i sastoji od 4 katastarske čestice koje ukupno imaju 2600 m2. Zemljište je pravokutnog oblika te ima pristup na javni put s tri strane.Širina parcele iznosi cca 35 m, a duljina cca 60 m.Svi potrebni sadržaji se nalaze preko puta zemljišta, a sva potrebna infrastruktura neposredno uz zemljište.


Muzej – Dom vinarske tradicije se nalazi preko puta glavne prometnice, a preko puta sporedne prometnice nalazi se Crkva sv. Marije Magdalene koja datira iz 16. stoljeća.Udaljenost od mora iznosi oko 3 km.


Odlična prilika za investiranje u ovom prekrasnom mjestu punom potencijala.


Putnikovići su malo mjesto u srcu kamenitog Pelješca s oko 360 stanovnika koji se uglavnom bave poljoprivredom, uzgojem vinove loze, ribarstvom i školjkarstvom, a u zadnjih 15-tak godina i turizmom.Ono po čemu je ovo mjesto najpoznatije je Poljoprivredna zadruga Putniković. Osnovana je daleke 1911. godine, a u nju su danas uključena 144 zadrugara iz Putnikovića, Žuljane i Ponikava. U prosjeku se u zadruzi, koja slovi za jednu od najvećih i najuspješnijih na Pelješcu, godišnje napuni od 800 tisuća do milijun boca i to oko 80 posto crnih hvaljenih vina od plavca malog.Najveća turistička atrakcija je sigurno Dom vinarske tradicije, nova vinska priča koja oživljava običaje Pelješca. Stari alati, način obrađivanja zemlje, replike vinograda,suhozida samo su neke od zanimljivosti. U sklopu muzeja se nalazi u kušaonica s dvoranom za predavanja i prezentacije.Za cijenu i više informacija kontaktirajte nas već danas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Graševinsko zemljište

ID

39

Kat

m2

2600

Okućnica m2

Sobe

Kupaonica

Parking

Godina izgradnje

Godina adaptacije

Stanje

Energetski certifikat

-

bottom of page