top of page

ZEMLJIŠTA Građevinsko zemljište na Lopudu

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Lopud

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Na idiličnom otoku Lopudu, u blizini Dubrovnika, leži ovo predivno građevinsko zemljište, spremno da se pretvori u vašu oazu iz snova. Smješteno u zoni mješovite pretežno stambene namjene (M1-D), prostire se na 1618 m2, pružajući vam dovoljno prostora za izgradnju vašeg savršenog doma ili investicijskog objekta.


Sa svojom izvanrednom lokacijom na otoku Lopudu, ovo zemljište nudi mir i privatnost, dok istovremeno pruža blizinu svih sadržaja potrebnih za udoban život ili turističko iskustvo. Okruženo bujnom prirodom i kristalno čistim morem, ovo zemljište predstavlja idealnu priliku za one koji traže spoj ljepote i funkcionalnosti.


Bilo da sanjate o izgradnji vile s pogledom na more, obiteljske kuće za bijeg od gradske vreve ili turističkog kompleksa koji će očarati posjetitelje svojom jedinstvenom atmosferom, ovo zemljište nudi neograničene mogućnosti. Svojom raznovrsnom namjenom, ovo je mjesto gdje se vaše ideje mogu pretvoriti u stvarnost.


Ne propustite priliku da postanete vlasnikom ovog izvanrednog komada raja na otoku Lopudu.Kontaktirajte nas danas kako biste saznali cijenu i više detalja o ovoj rijetkoj prilici!

 

Detalji o nekretnini

Vrsta

Građevinsko zemljište

ID

111

Kat

m2

1618

Okućnica m2

Sobe

Kupaonica

Parking

Godina izgradnje

Godina adaptacije

Stanje

Energetski certifikat

-

bottom of page