top of page

KUĆE
Kuća sa 6 apartmana u Orebiću

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Orebić, Pelješac

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Orebić je poznato turističko mjesto s prekrasnim šljunčanim plažama, smješten na južnoj obali poluotoka Pelješca okrenut Korčuli, u podnožju brda Sv.Ilija (961m). Kolijevka je pomorskih kapetana i mornara čija se bogata tradicija čuva u Pomorskome muzeju, a tragovi tog vremena se vide na svakom koraku. Netaknuta priroda stoljetnih borova, čempresa, maslina, badema, vinograda, agavi cvijeća, planinarskih staza, jedrenja na dasci, povijesnih lokaliteta samo su neke od odlika koje krase ovo mjesto. Na području općine nalaze se dva najpoznatija i najbolja lokaliteta za uzgoj najkvalitetnije hrvatske sorte grožđa Plavac Mali – Dingač i Postup.

Samo 200 metara od najpoznatije plaže Trstenica nalazi se ova prekrasna vila sa 7 smještajnih jedinica.

Kuća se rasprostire na suteren, prizemlje, dva kata i tavan. U suterenu se nalazi šarmantna konoba koja odiše mediteranskim ugođajem. Opremljena je šankom, toaletom, malom kuhinjom i spremištem. U prizemlju se nalazi stan od 120 m2 koji se sastoji od 3 spavaće sobe, kupaonice, toaleta i prozračnog dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom. Iz soba i dnevnog boravka se izlazi na terasu okruženu vrtom i cvijećem. Na katovima su smještena po dva dvosobna apartmana i jedan jednosobni. Svaki apartman je opremljen i uređen, te svaki ima vlastiti balkon. Poviše drugog kata se nalazi tavan.

Kuća ima vlastitu garažu i natkrivena parking mjesta za 6 automobila. Kuća ima uhodan posao iznajmljivanja, te novi vlasnici mogu nastaviti s poslovanjem.

Ako Vas zanima cijena ili više detalja vezanih za ovu nekretninu, slobodno nas kontaktirajte!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Kuća

ID

10

Kat

S+P+2+Pk

m2

465

Okućnica m2

224

Sobe

13

Kupaonica

10

Parking

Garaža i 6 vanjskih mjesta

Godina izgradnje

2001

Godina adaptacije

2008

Stanje

Uređeno, namješteno

Energetski certifikat

C

bottom of page