top of page

KUĆE
Kamena kuća u srcu Pelješca

Prodaja

Cijena na upit

Lokacija

Janjina, Pelješac

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385 92 367 3790

Opis nekretnine

Autentična kamena kuća u srcu Pelješca!

Janjina je naselje u unutrašnjosti poluotoka Pelješca, smješteno na najužem dijelu poluotoka između Velikog i Malog mora. Veliko more je otvoreno pučini, stjenovitih obala i skrovitih plaža, a Malo more je zaštićeno i pitomo, s brojnim otočićima između Pelješca i kopna. Gospodarstvo se temelji na vinogradarstvu, poljodjelstvu i maslinarstvu,a klima je mediteranska. Idealna prilika za ljude koji žele imati vlastitu kuću za odmor u mirnom mjestu okruženom prirodom u blizini prekrasnih tirkiznih plaža.

Kuća je izgrađena prije više od 100 godina, te joj je potrebna adaptacija i uređenje. Sastoji se od prizemlja i kata, a površina iznosi 240 m2. Uz nju se prodaje i zemljište od 415 m2 predviđeno za parking.

Prostor u prizemlju je idealan za vinski podrum ili konobu. Na katu se nalazi kuhinja, dnevni boravak, kupaonica, tri spavaće sobe i terasa s koje se pruža prekrasan pogled na more i Pelješki most. U kući se nalaze komadi starog namještaja koji bi se mogli iskoristiti za rustikalno vintage uređenje.

Ako Vas zanima cijena ove nekretnine ili više detalja o njoj, kontaktirajte nas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Kuća

ID

12

Kat

P+ 1

m2

240

Okućnica m2

415

Sobe

6

Kupaonica

1

Parking

5

Godina izgradnje

1914

Godina adaptacije

1970

Stanje

Za adaptaciju

Energetski certifikat

U izradi

bottom of page