top of page

KUĆE
Ljetnikovac za obnovu u blizini Dubrovnika

Prodaja

€ 1.800.000,00

Lokacija

Rijeka dubrovačka, Dubrovnik

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385916154092

Opis nekretnine

Na prodaju ljetnikovac za obnovu koji se nalazi u neposrednoj blizini Dubrovnika na samoj obali Rijeke Dubrovačke.


Ova nekretnina nudi jedinstvenu priliku za obnavljanje prekrasnog ljetnikovca uz obalu jednog od najljepših prirodnih područja u Dubrovniku. Ljetnikovac se nalazi na zemljištu površine 3000 m2, što pruža dovoljno prostora za uređenje prema vlastitim željama i potrebama.

Izgrađen je u 15-om stoljeću kao i većina ljetnikovaca na ovom području. Sastoji se od kompleksa tlocrtne površine 266 m2 koji se proteže na 3 kata okružen kaskadnim vrtovima i okućnicom od 2800 m2. 

Ljetnikovci su bili ladanjske kuće koje su gradili bogati Dubrovčani od 15. do 19. stoljeća za odmor, uživanje i bijeg od gradske vreve. Rijeka dubrovačka je poznata po svojim brojnim i raskošnim ljetnikovcima koji svjedoče o kulturnoj i povijesnoj važnosti ovog područja uz sami Stari grad.


Nekretnina zahtijeva obnovu, ali ima ogroman potencijal s obzirom na svoj položaj uz obalu te blizinu Dubrovnika, jednog od najpoznatijih turističkih odredišta u Hrvatskoj. Ova lokacija nudi mir i privatnost, ali istovremeno omogućava lako povezivanje s gradskim sadržajima i znamenitostima.

Ljetnikovac ima direktan pristup obali, pružajući mogućnost za uživanje u prekrasnom pogledu na more i okolni krajolik. Idealno je mjesto za ljubitelje prirode i mirnog odmora, kao i za one koji žele stvoriti svoj vlastiti raj uz more. Ova jedinstvena nekretnina ima i privatni vez za brodice.


Za sve dodatne informacije i dogovor oko pregleda nekretnine, slobodno nas kontaktirajte!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Kuća

ID

90

Kat

P+1+Po

m2

266

Okućnica m2

3043

Sobe

5

Kupaonica

Parking

Godina izgradnje

Godina adaptacije

Stanje

Za kompletnu adaptaciju

Energetski certifikat

Izuzeto od obveze

bottom of page