top of page

Stan dvosobni - Novogradnja - Mlini

Prodaja

€ 270.000,00

Lokacija

Mlini, Župa dubrovačka

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385916154092

Opis nekretnine

Dvosobni stan u novogradnji od 72,31 m2 na Krstacu u Mlinima.

Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade koja ukupno ima 5 stanova raspoređenih na 4 etaže. U suterenu zgrade se nalazi ulaz, šupe i garaža koja pripada penthouse stanu u potkrovlju, a na ostale dvije etaže su smještena po dva stana.

U stan se može ući kroz zajedničko stubište u suterenu i kroz dvorište zgrade gdje se nalazi i parking. Stan se sastoji od kuhinje, dnevnog boravka s blagovaonicom, dvije spavaće sobe, kupaonice, terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka i spavaće sobe i terase ispred ulaznih vrata i vrata od kuhinje. S terase se pruža djelomičan pogled na otočiće u Cavtatskom arhipelagu i more.

Stanu pripada jedno parking mjesto u dvorištu zgrade.

Zgrada je u procesu ishođenja potrebne dokumentacije i izvođenja finalnih radova. Završetak radova i useljenje je predviđeno za kraj jeseni.

Odlična prilika za rješavanje stambenog pitanja ili ulaganje u turističke svrhe.


Mlini su malo, idilično ribarsko mjesto smješteno na pola puta između Dubrovnika i Cavtata. Svojom netaknutom ljepotom, bujnom vegetacijom i prekrasnim plažama te svojom povijesnom i kulturnom baštinom koja seže u antičko doba Mlini iznova očaravaju kako turiste tako i domaće stanovništvo. Ova svojevrsna oaza s brojnim izvorima pitke vode, šetnicama, ljetnikovcima i vilama je sigurno jedno od najljepših mjesta u prekrasnoj Župi dubrovačkoj.

Za dodatne informacije ili dogovor oko obilaska, kontaktirajte nas već danas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Stan - novogradnja

ID

28

Kat

Prizemlje

m2

75

Okućnica m2

-

Sobe

2

Kupaonica

1

Parking

1

Godina izgradnje

2022

Godina adaptacije

-

Stanje

Novogradnja

Energetski certifikat

U izradi

bottom of page