top of page

Stan dvosobni - Novogradnja u Mlinima

Prodaja

€ 250.000,00

Lokacija

Mlini, Župa dubrovačka

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385916154092

Opis nekretnine

Dvosobni stan u novogradnji od 62,24 m2 na Krstacu u Mlinima.Stan se nalazi u prizemlju stambene zgrade koja ukupno ima 5 stanova raspoređenih na 4 etaže. U suterenu zgrade se nalazi ulaz, šupe i garaža koja pripada penthouse stanu u potkrovlju, a na ostale dvije etaže su smještena po dva stana.


Stan se sastoji od dnevnog boravka s blagovaonicom i kuhinjom, dvije spavaće sobe, kupaonice i terase na koju se izlazi iz dnevnog boravka i spavaće sobe. S terase se djelomično vidi plaža Srebreno, otoci i more.


Stanu pripada jedno parking mjesto u dvorištu zgrade.


Zgrada je u procesu ishođenja potrebne dokumentacije i izvođenja finalnih radova. Završetak radova i useljenje je predviđeno za kraj jeseni 2022 godine.


Odlična prilika za rješavanje stambenog pitanja ili ulaganje u turističke svrhe.


Mlini su malo, idilično ribarsko mjesto smješteno na pola puta između Dubrovnika i Cavtata. Svojom netaknutom ljepotom, bujnom vegetacijom i prekrasnim plažama te svojom povijesnom i kulturnom baštinom koja seže u antičko doba Mlini iznova očaravaju kako turiste tako i domaće stanovništvo. Ova svojevrsna oaza s brojnim izvorima pitke vode, šetnicama, ljetnikovcima i vilama je sigurno jedno od najljepših mjesta u prekrasnoj Župi dubrovačkoj.


 

Za dodatne informacije ili dogovor oko obilaska, kontaktirajte nas već danas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Stan - novogradnja

ID

26

Kat

Prizemlje

m2

70

Okućnica m2

30

Sobe

2

Kupaonica

1

Parking

1

Godina izgradnje

2022

Godina adaptacije

-

Stanje

Novogradnja

Energetski certifikat

U izradi

bottom of page