top of page

Stan u izgradnji Čilipi (A2)

Prodaja

€ 157.300,00

Lokacija

Čilipi, Konavle

Kontakt Agent:

Vinka Grošeta

+385916154092

Opis nekretnine

Na mirnoj lokaciji u Konavlima, u mjestu Čilipi, uskoro započinje izgradnja dvojne zgrade.

Radi se o dvije lamele od kojih svaka ima po tri etaže s jednom stambenom jedinicom.

Stan “A2” predviđen je na 1. katu i stambena površina iznosi 71,50 m2. Sastoji se od hodnika, kupaonice, toaleta, dvije spavaće sobe i prostranog dnevnog boravka s kuhinjom i balkonom s kojeg će se pružati pogled na more.

Stan će biti opremljen s jednom vanjskom jedinicom i tri unutarnje klime, podnim grijanjem u kupaonici i toaletu, protupožarnim vratima i video portafonom. Prodaja je po sistemu “ključ u ruke”, a kupci mogu sudjelovati u opremanju stana vezano za izbor podnih obloga, podnog grijanja kroz cijeli stan, sanitarija u kupaonici i toaletu, te izboru vrata.

Ako tražite obiteljski stan ili poslovnu priliku vezanu za turističko iznajmljivanje,ovo je idealna prilika za one koji traže mirnije mjesto mjesto okruženo prirodom.

Useljenje je planirano u rujnu 2023.godine.

Uz svaki stan obavezna je kupnja jednog parkirnog mjesta po cijeni od 7.000,00 €.

Čilipi su nakon Cavtata, najveće mjesto u Konavlima. Od Dubrovnika su udaljeni 22 km, a od Cavtata samo 5 km. Poznati su po Zračnoj luci, kao i po nedjeljnim susretima i čuvenom narodnom folkloru kada se na glavnom trgu zvanom Precrkva, okuplja velik broj turista i lokalnog stanovništva. Gospodarstvo se temelji na uzgoju vinove loze, maslina, agruma, nara i slično, a i turizam je zauzeo visoko mjesto. U Čilipima je smještena i Zavičajna kuća Konavala, muzej u kojem se čuva bogata etnografska građa iz čitavih Konavala, prezentirana u autentičnom ambijentu tradicionalne konavoske kamene kuće.

Za više informacija kontaktirajte nas!

Detalji o nekretnini

Vrsta

Stan u izgradnji

ID

14

Kat

1

m2

71,50

Okućnica m2

-

Sobe

2

Kupaonica

2

Parking

1 uz nadoplatu od € 7.000,00

Godina izgradnje

2023

Godina adaptacije

-

Stanje

U izgradnji

Energetski certifikat

-

bottom of page